Mere information

MERE INFORMATION OM SPECIALISTS

Vi er altid i skarp træning for at give den rigtige service til Jer og Jeres firma.


Vi sørger for at håndplukke mennesker der brænder for deres arbejde med IT og udvikling. Vores medarbejdere er altid klar til en udfordring og vi er altid åbne for en diaglog omkring Jeres firmas behov. 

KONSULENTER & VIKARER TIL DE FLESTE OPGAVER.Mangler i en IT partner eller IT kyndig til at klare de daglige opgaver i Jeres virksomhed? Så har vi de rette folk til opgaven.


Support

Drift

Sikkerhed

IT akitektur

Infrastruktur

Migrering og Optimering

Cloud services

Udviklere/ProgrammørerFORTÆL OS HVAD DER ER BRUG FOR.


Har din virksomhed ikke it-relaterede opgaver nok til en hel stilling eller vil i slippe for besværet ved at have flere ansatte, så er vi klar til at hjælpe. 


Du er sikret at din virksomhed får kompetent hjælp når der er et behov og kan vælge enten at have en fast person tilknyttet eller vi kan udvælge de bedste til netop den specifikke opgave

der måtte foreligge, 


Aftalen kan fås som klippekort, timebaseret eller som en fast kontrakt. 

 

DESIGN OG IMPLEMENTERING AF FREMTIDENS IT


Vi kan være med i hele processen omkring mindre og større udviklingsopgaver - alt fra analyse, design, implementering og idriftsættelse.


RÅDGIVNING


Strategi arbejde, hvor er i på vej hen med Jeres IT platform?


Vil I gerne være med til at gavne miljøet og gøre jeres CO2 aftryk mindre, så er fremtiden Grøn IT. Grøn IT går ud på, at formindske CO2 udledningen, skåne miljøet og forbedre Jeres økonomi.